Pretraži ovaj blog

petak, 1. srpnja 2011.

SEO 3

Forumi ,forumi i forumi.Ulogiraj  se  se to ka registriraj se na koliko god ti vrime dopušta foruma ,ali da budu slične teme kao tvoj blog i udari. Di je god to moguće ostavi link,komentiraj donekle suvislo zadanu temu i opet na drugom isto.Tako svaki dan ,što je više moguće sudjeluj na raznim forumima,jer će ti to povećati ,početno promet,a ko zna možda se neko i zakači ,to ovisi o kvaliteti tvog bloga.
Pitate se što je LINK, a oni seronje se vjerojatno smiju ,ne znaju šta je link hahahahahahahahhaaaa.   .A zašto bi ti to mora znati. Nemoj se sramiti, nisam ni ja zna ,pa sam naučio, tako ćeš i ti , a poslovica kaže  tko se zadnji smije ,najslađe se smije .
Da ne duljim i gubim se u objašnjavanju ,najbolje je pokazati........http://blogoblogu.blogspot.com/
ovo je link,to je moj .A ti kad stavljaš nemoj zaboraviti stavi svoj.
Kako to uraditi .jednostavni ..desni klik na link-kopiraj,zatim na forumu ,desni klik zalijepi i to je to.
Ovi dupelisci se sad pitaju ,koji kreteni ,ne znaju  ni to  ,a idu  pisati  blog ,kao  da pisanje ima veze sa računalnim znanjem
Onaj tko zna pisati može lako naučiti sve o osnovama računalstva ,koliko mu je potrebno ,a oni koji ne zna pisati to nikad neće znati,i u tome se razlikujemo od njih .Zato lipi moji idemo dalje do slijedećeg posta.

Nema komentara:

Objavi komentar