Pretraži ovaj blog

ponedjeljak, 4. srpnja 2011.

AKTIVNOST

Jučer nisam cijeli dan bio na blogu ,nisan stavljao nove stvari .nisam ,radio sve ono što govorim vama  a rezultat je ,na moje veliko ztadovoljstvo ,nikakav.-O posjeta .Pitate se zašto je zadovoljan ,a nitko mu nije posjetio stranice .Zadovoljstvo proizlazi iz toga što ne svojom namjerom,tako se potrefilo ,na primjeru mogu pokazati što znači neaktivnost.Tražilice same ,nagrađuju aktivne stranice ,osobe koje posjećuju iste su naučene na određenu dozu novosti .zato nikad nemojte zanemariti  kontinuitet u dodavanju novog sadržaja inače će se odraziti na posjećenost kao u ovom primjeru.
Kako ,kamo sad .Samo ne biti malodušan ,ono što sam radio prije poduplati,još se više aktivirati,u svakom području i nastaviti ,jer uvijek upornost daje rezultate.
Ne zaboraviti da je ovaj blog uspostavljen ima četiri dana,a kažu da svaka stranica u pravilu daje plodove nakon godinu dana ,a oni koji vam kažu drugačije ,jednostavno ne govore istinu ,tj lažu.
Ovaj je lud ,promišljate ,zašto tolika iskrenost ,kako će na taj način uspjeti.Znam da živimo u materijalnom svijetu ,znam da je pokazatelj svega ,danas novac ,da se na taj način mjeri rezultat,ali se zaboravlja ono iskonsko ,ljudsko mjerilo ,a ono se naziva  ljubav,ljubav prema stvaranju ,energija uložena u to ,zadovoljstvo što kao autsajder imaš ako ne ništa a ono mogućnost.
Zato lipi moji nađite svoje zadovoljstvo u stvaranju ,guštajte jer ovi drugi nikad neće dobiti kao vi ,a vi će te jednog dana imati više nego oni  (materijalno)
Zdravi i veseli bili (ka šta sam i sam)

Nema komentara:

Objavi komentar