Pretraži ovaj blog

subota, 2. srpnja 2011.

VARALICE I LOPOVI NA NETU

 Malo sam se zaigra pa sam obojao  podnožja postova ,ušao u dizajn napredne postavke i to je to .Stavio ovu pizdariju gadget,desno gori pa ako ko ubode koji dolarčić,odlično.  Vratimo se  malo na ove tipove ,to su oni koji nam prodaju maglu ,uobličenu u najnajsladoled ,nudeći nam da ga liznemo ,ne shvaćajući da je pun otrova ,zamki kojima nas hvataju. Ima ona narodna  izvana gladac iznutra jadac i upravo to ih najbolje opisuje.Vjerojatno se i među vama koji sad ovo čitate nalazi pokoji,ali me to ne zabrinjava ,jednostavno zbog toga što jad nikad nije pobijedio u konačnici pa neće ni oni.tj ti VARALICO ,tebi govorim,ne okreći glavu nećeš viditi nikoga jer si samo ti pred monitorom.
Šta mu je jeli poludio ,mislite u sebi ,koji su mu ovo filmovi.,i već zaboravljate da sam vam rekao ,najbolji način za naučiti je pokazati primjerom-E ovo je taj primjer.Ako mislite da pišete nešto kvalitetno i zanimljivo,znajte da će povećanjem prometa ,posjeta,ove varalice pokušati na vaš račun profitirati..
To će uraditi na najjednostavniji način,preuzet će ime vaše stranice .Pitate se opet ,kako i što to ima veze.
Evo ovako,ime vašeg bloga ili stranice je jedna vrsta brenda ,ako se ne zaštitite ,oni će preuzeti ime ,pod tim se registrirati na raznim mjestima i vi možete samo plakati .
Zato vi to učinite prije njih .Prijavite se pod tim imenom na društvene mreže ,Facebook,Twiter itd. Yahoo,YouTube ,gdje god možete.
Bez obzira da li trenutno stojite odlično ,nikad ne znate što se iz čega može izroditi ,možda upravo ti budeš nova zvjiezda internet scene ,i zbog toga se unaprijed ogradi od lopova.
U nekim novim postovima ću puno opširnije pisati o ovoj temi ,a dotad    zdravi i veseli  bili lipi moji

Nema komentara:

Objavi komentar